Όρισε την τιμή πώλησης του Χουλτ ο Παναθηναϊκός!

  Στον Παναθηναϊκό ξέρουν τη δυσκολία του θέματος γύρω από τον Νίκλας Χουλτ και δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να προβούν σε κομβικά λάθη που θα στοιχίσουν σοβαρά στην ομάδα. Έτσι, στην ΠΑΕ προσπαθούν με μεθοδικές κινήσεις να οδηγηθούν στην πώληση του παίκτη και στο ενδεχόμενο κέρδος που θα υπάρξει απ’ αυτή.

  Ο Νίκλας Χουλτ είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που έχει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός στη φαρέτρα του. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν τόσο ότι ο Χουλτ έχει προσελκύσει πολλούς μνηστήρες κι έπειτα γνωρίζουν ότι πρέπει να του εξοφλήσουν τη δόση που πρέπει για να μην προβεί σε προσφυγή ο ποδοσφαιριστής και μείνει ελεύθερος.

  Πάντως πέρα από τη δόση που εκκρεμεί και πρέπει να πληρωθεί από τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ορίσει τιμή στον Σουηδό μπακ. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός ζητάει τουλάχιστον 1,5 εκ ευρώ για να παραχωρήσει τον Χουλτ σε άλλη ομάδα. Είναι δεδομένο ότι στην ΠΑΕ δεν θέλουν να πωλήσουν κοψοχρονιά τον ποδοσφαιριστή τους και επιθυμούν να ανασάνουν οικονομικά από την πώλησή του.

  Τέλος, να αναφέρουμε ότι το ενδεχόμενο να πωληθεί σε άλλη ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο από πλευράς Παναθηναϊκού. Άλλωστε στόχος του τριφυλλιού δεν είναι μόνο να αφήσει τον παίκτη για να βγάλει κέρδος ο σύλλογος, αλλά και να μην επιτρέψει να ενισχυθεί άλλος ανταγωνιστής του στη Superleague. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι ένας μνηστήρας που περιμένει στη γωνία για τον παίκτη.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »