Οριστική αναβολή όλων των αγώνων που διεξάγονται σε κλειστά!

  Τα κλειστά γυμναστήρια βάζουν σταδιακά λουκέτο και όλα δείχνουν ότι πάμε σε αναβολές των αγώνων, αρχής γενομένης από το μπάσκετ.

  Το ζήτημα της έξαρσης του κορωνοϊού οδηγεί την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε όλα τα επίπεδα. Το «λουκέτο» των δύο εβδομάδων σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ήταν μόνο η αρχή στα περιοριστικά μέτρα και θα δούμε το ίδιο και στα κλειστά γήπεδα!

  Τα συνεχόμενα κρούσματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας φέρνουν εξελίξεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε οριστικές αναβολές τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων που διεξάγονται σε κλειστά, αρχής γενομένης από το μπάσκετ.

  Από χθες (10/3) το βράδυ υπάρχουν ανακοινώσεις από Δήμους που αφορούν… αλυσίδες στις πόρτες των δημοτικών γυμναστηρίων, τα οποία κλείνουν αφού δεν μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες. Επιπρόσθετα, τα γραφεία των Ομοσπονδιών λαμβάνουν επιστολές με προβλήματα και παράπονα για την διεξαγωγή αναμετρήσεων και πρωταθλημάτων σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες.

  Άλλωστε, δεν απασχολούνται μόνο ενήλικες αθλητές στα κλειστά, αλλά και παιδιά κάθε ηλικίας. Έτσι, είναι λογικό να υπάρξουν προληπτικά μέτρα, ώστε να αποφευχθεί κάθε ρίσκο για την εξάπλωση του ιού.

  Όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε αναβολή δύο εβδομάδων, ενώ περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ώρες από τις Ομοσπονδίες.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »