Οριστική επιστροφή Ζαχίντ στον ΑΠΟΕΛ!

  Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, λίγο με τη δήλωση του για την συμφωνία με τον Αποστολάκη, δήλωσε και και την επιστροφή του Γκίας Ζαχίντ.

  Ο πρόεδρος των Κυπρίων ανέφερε ότι ο Ζαχίντ υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα, όμως είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε προσφορά για την αγορά του παίκτη.

  Η ρήτρα που προβλέπεται για την αγορά του παίκτη από τον Παναθηναϊκό ανέρχεται περίπου στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ, πράγμα που δε θα πραγματοποιηθεί, καθώς είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες η πρόθεση να μην αγοραστεί κανένας παίκτης.

  Η δήλωση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ:

  «Ο Ζαχίντ επιστρέφει στην Κύπρο και είναι στα πλάνα μας να μείνει αλλά αν έρθει μια πρόταση, δεν θα αρνηθούμε, όπως και για κανένα παίκτη»

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »