Οριστικό: «Πράσινη» η Βιντσιλαίου!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Prasinoforos.gr η Αγγελική Βιντσιλαίου θα φοράει τα «πράσινα» για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Δημητρόγλου

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ των γυναικών, ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» για το «τριφύλλι», καθώς ο στόχος δεν θα είναι άλλος από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

Το Prasinoforos.gr έγραφε στις 27 Μαΐου: «Παράλληλα ο σχεδιασμός προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με Ελληνίδα διεθνής παίκτρια, η οποία αγωνίζεται στην θέσεις «1» και «2», βρίσκεται σε εξελίξιμη ηλικία και αναμένεται να δώσει μεγάλες βοήθειες στο σύνολο της Ελένης Καπογιάννη».

Ο λόγος βέβαια για την Αγγελική Βιντσιλαίου, η οποία φέτος αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και στην Σουηδία, για λογαριασμό της Ουμέα. Η Ελληνίδα γκαρντ κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα για το Eurobasket, όμως λόγω προβλήματος τραυματισμού της τελευταίας στιγμής δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός πήρε την υπογραφή της ταλαντούχας γκαρντ πριν καν ακόμη ξεκινήσουν οι τελικοί της Α1. Ένα θέμα που προέκυψε «κόλλησε» για ένα διάστημα την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όμως η λύση δόθηκε από την κόουτς του Παναθηναϊκού, με την Αγγελική Βιντσιλαίου να ντύνεται οριστικά στα «πράσινα».

Πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, ώστε η Ελληνίδα παίκτρια να αποτελέσει μέλος της ομάδας των Αθηνών.