Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό Τσοκάι και Τρουιγιέ

Παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρούνται οι Αλέξις Τρουιγέ και Ένις Τσοκάι, καθώς οι πράσινοι να τα βρήκαν με Νις και Λοκομοτίβα αντίστοιχα και οι δύο παίκτες θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με το τριφύλλι.

Οι πράσινοι στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ολοκληρώνουν την μεταγραφική τους ενίσχυση με την απόκτηση των Αλέξις Τρουιγέ και Ένις Τσοκάι. Το τριφύλλι συμφώνησε με την Νις για τον 21χρονο Γάλλο και με την Λοκομοτίβα για τον 23χρονο Αλβανό.

Ο Τσοκάι αποκτάται ως μια έξτρα λύση μεσοαμυντικά ενώ ο Τρουιγέ μπορεί να αγωνιστεί και μπροστά. Θετικό είναι ότι οι δύο παίκτες πραγματοποιήσαν κανονικά προετοιμασία με την ομάδα τους, ενώ ο Τσοκάι έχει ήδη κάποια παιχνίδια στα πόδια του. Οι δύο παίκτες έρχονται να ενισχύσουν την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Τρουιγέ ανήκει στη Νις και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Οσέρ, και ήταν βασικός συντελεστής στην επάνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια της Γαλλικής Ligue 1. Πιο συγκεκριμένα, την περσινή χρονιά κατέγραψε 28 συμμετοχές, σκοράροντας μια φορα και μοιράζοντας 6 ασίστ. Από την άλλη ο Τσοκάι αποτελεί βασικό στέλεχος της Λοκομοτίβα και μάλιστα στο περσινό φιλικό που είχε παίξει με το τριφύλλι η κροατική ομάδα είχε αγωνιστεί για 61 λεπτά.

Μέσα στις επόμενες μέρες οι δύο παίκτες θα φτάσουν στην χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους. Το μόνο που μένει όπως είναι σαφές είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.