Οριστικό: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Βόβορας!

  Μη αναστρέψιμη η κατάσταση για τον Γιώργο Βόβορα που αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

  Παναθηναϊκός και Γιώργος Βόβορας θα ακολουθήσουν διαφορετικά μονοπάτια το 2021 και το μόνο που απομένει πλέον για το διαζύγιο είναι η επίσημη ανακοίνωση.

  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκρινε πως η ομάδα παραμένει στάσιμη, κάνοντας μάλιστα βήματα προς τα πίσω και χρειάζεται μία αλλαγή εν όψει συνέχειας.

  Η κακή εικόνα της ομάδας, τόσο στη χθεσινή ντροπιαστική ήττα από το Λαύριο, όσο και σε λοιπά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς χρεώνεται στον Γιώργο Βόβορα, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως μερίδιο ευθύνης δεν έχουν και οι παίκτες.

  Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος του διαζυγίου, ωστόσο υπάρχει ταύτιση απόψεων και από τις δύο πλευρές, επομένως είναι πιθανό να λυθεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.