Όταν ο Αλαφούζος δεν σεβάστηκε τις «σημαίες» του Παναθηναϊκού

  Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να έχει ζήσει την 8ετία του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό και να ένιωσε έκπληξη με την επιστολή του «Mr. SKAI» στον Γιώργο Δώνη. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που διώχνει με ντροπιαστικό τρόπο μια «σημαία» του συλλόγου.

  Πριν λίγες ώρες ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε, μέσω επιστολής (!), τον Γιώργο Δώνη για την επιθυμία του να λήξει την συνεργασία τους. Μάλιστα θέλει να λυθεί το συμβόλαιο κοινή συναινέσει ενώ προβλέπεται ξεκάθαρα σε αυτό ότι σε περίπτωση απόλυσής του η ΠΑΕ θα πρέπει να του καταβάλει ολόκληρο το εναπομείναν ποσό του συμβολαίου.

  Κάπως έτσι ο Αλαφούζος για ακόμα μια φορά δεν δείχνει τον σεβασμό που θα έπρεπε σε έναν άνθρωπο-σημαία για τον σύλλογο τον οποίο όχι απλά διώχνει αλλά το κάνει και με τον πιο άσχημο τρόπο, λες και πρόκειται για κάποιον ξένο.

  Αυτό φυσικά δεν προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είχε φερθεί με ακόμα χειρότερο τρόπο στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Έναν άνθρωπο που κράτησε μόνος του και με προσωπικό κόστος όρθιο τον σύλλογο στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του.

  Το ίδιο είχε κάνει και με τον Γιώργο Καραγκούνη όταν τον έδιωξε σαν να είναι εχθρός της ομάδας χωρίς μάλιστα να πληρώνει και το συμβόλαιό του. Ταυτόχρονα δύο χρόνια μετά αρνήθηκε να επικυρώσει την συμφωνία του τότε τεχνικού διευθυντή, Νίκου Νταμπίζα, με τον «τυπάρα» για να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

  Για όλα τα παραπάνω δεν προκαλεί καμία έκπληξη η τελευταία κίνηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Άλλωστε για να καταλάβει κάποιος την αξία και την σημασία ενός προσώπου για την ιστορία του συλλόγου πρέπει να είναι υποστηρικτής αυτού του συλλόγου…

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »