Όταν ο Καραπαπάς έλεγε το Conference League… Milko Cup (pic)

  Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς έκανε μια ανάρτηση μιλώντας για «Θρυλική» πρόκριση, σε μια διοργάνωση που πριν δύο χρόνια υποτίμησε οικτρά.

  Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς πριν δύο χρόνια όταν ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στους «8» του νεοσύστατου τότε Conference League είχε σπεύσει να κάνει μια ανάρτηση η οποία ήταν γεμάτη ύβρεις και υποτιμητικά σχόλια, κάνοντας λόγο για… Milko Cup και προκρίσεις…. του Ολυμπιακού στο Champions League.

  Βουλγαράκη: Η αφοπλιστική απάντηση που έδωσε στο Λιάγκα για τον Ιωαννίδη! (vid)

  Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Τα γραφεία του Συκοφάντη (sdna room
  υπογράφουν τα… έπιπλα), ΕΣΚΑΣΑΝ βλέποντας το μπάσκετ και έβγαλαν χολήγια τον… Μάρτινς! Τους ζηλεύουμε λέει γιατί είναι στους 8 του Milko Cup στο δρόμο για την Αλβανία!!! Κι εμείς δεν το
  έχουμε κάνει ποτέ. Στο Μίλκο κάπ όχι. Το κάναμε στο CHAMPIONS LEAGUE (τώρα
  που να σας εξηγώ τι είναι αυτό, αφήστε το). Ρε λέτε μια στο εκατομμύριο να τα πιστεύουν αυτά που γράφουν! Πάντως με τον Μάρτινς μην ανοίγεστε γιατί σε λίγες μέρες σας… φτάνει!3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ θα έχει σε 4 χρόνια. Όσα έχετε εσείς απο το 1926 που ιδρυθήκατε…
  Άντε νούμερα που σας ζηλεύουμε κιόλας»

  Ωστόσο, δύο χρόνια μετά, φαίνεται πως το Status Quo της διοργάνωσης εκτινάχθηκε με την παρουσάι της ομάδας του Πειραιά, καθώς ο συγκεκριμένος παράγοντας έκανε μια άλλη ανάρτηση μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8» της ίδιας διοργάνωσης μιλώντας για «Θρυλική» πρόκριση και εγκεφαλικά που μοίρασε ο… ξεγραμμένος Ολυμπιακός!

  Φαίνεται μάλλον ότι μια πρόκριση σε διοργάνωση εξαρτάται από το αν συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτήν ή όχι και αυτό γιατί κάπως πρέπει να καλυφθεί η αποτυχία δυο δεκαετιών για διάκριση του… διορισμένου στο Champions League.

  Δείτε την ανάρτηση:

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια