Ουάιτ: «Θα παλέψουμε πολύ σκληρά για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

  Ο Οκάρο Ουάιτ μίλησε στο προσωπικό του blog για την τέλος της φετινής σεζόν στην Euroleague αλλά και την σημασία του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (11/4).

  «Η σεζόν στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε με όμορφο τρόπο καθώς κερδίσαμε εκτός έδρας μια πολύ ποιοτική ομάδα. Κάναμε ένα καλό φινάλε. Η αλήθεια είναι πως η χρονιά στην Ευρώπη δεν πήγε όπως θα θέλαμε, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε απολογισμό.

  Πλέον, έχουμε μπροστά μας τον μεγάλο στόχο του ελληνικού πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί ως το τέλος της κανονικής περιόδου.

  Τη Δευτέρα (11/4) θα κριθούν πολλά σχετικά με την πρωτιά καθώς υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό. Θα παλέψουμε πολύ σκληρά για τη νίκη. Επιβάλλεται ο υψηλότερος βαθμός συγκέντρωσης από την αρχή έως το τέλος.

  Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι ώστε να βιώσω την υποστήριξη των φιλάθλων μας, όπως ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Περιμένω να ζήσω αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε.

  Τα ξαναλέμε σύντομα
  Okaro»