Ούτε σήμερα έρχεται τελικά στην Ελλάδα ο Αντονίτο

  Ακόμα μια αναβολή παίρνει η άφιξη του Αντονίτο στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

  Ο 32χρονος δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Τσάβι Ρόκα εδώ και μια εβδομάδα. Πλέον το μόνο που μένει είναι η άφιξή του στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Παρότι μετά την πρώτη αναβολή της άφιξής του την Τρίτη αναμενόταν να έρθει στην χώρα μας σήμερα (24/9), δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο τελικά.

  Ο λόγος είναι… γραφειοκρατικός. Ο κορωνοϊός έχει κάνει σχεδόν όλες τις χώρες να μοιάζουν με την Ελλάδα σε αυτό το θέμα. Κάπως έτσι ο Αντονίτο δεν έχει λάβει κάποια απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Και αυτό τον κρατάει μακριά από την Ελλάδα προς ώρας. Το ζήτημα αναμένεται να ξεπεραστεί πολύ σύντομα ώστε ο Ισπανός να έρθει επιτέλους στην χώρα μας.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »