Ουζουνίδης: «Δεν περίμενα τόσο κακή εικόνα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε πως δεν περιμένε τόσο κακή εμφάνιση από τους πράσινους.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι πως η εικόνα μας ήταν πολύ κακή και δεν το περίμενα. Είχαμε εντελώς διαφορετική παρουσία στις προπονήσεις. Με αυτή την παρουσία δεν μπορείς να περιμένεις να πάρεις πράγματα. Υπάρχουν προβλήματα και απουσίες αρκετών παιδιών, όμως περιμένεις από τα παιδιά που είναι εδώ να παίξουν καλύτερα και να δώσουν περισσότερα.

Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, άξιζε τη νίκη και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Αυτό είναι και το κακό για εμάς, ότι εμείς δεν δείξαμε να θέλουμε περισσότερο το ματς. Αυτός ο μήνας θα είναι δύσκολος για εμάς. Όσο πιο γρήγορα κάνουμε προσθήκες, θα βελτιωθεί και η ομάδα. Αυτό που είδαμε δεν αρέσει σε κανένα να το βλέπουμε»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »