Ουζουνίδης: «Ευχαριστημένος από τα παιδιά»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των πρασίνων.

Αναλυτικά:

«Είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, σίγουρα μπορούσαμε και περισσότερα πράγματα, αλλά μην ξεχνάμε πως ήταν το τρίτο παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες. Οι επιλογές ήταν μετρημένες, παίζουν τα ίδια παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους, διεκδίκησαν τη νίκη ως το τέλος και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αναγκάσαμε την ΑΕΚ σε παθητικό ρόλο. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο… Βλέπω τα παιδιά να έχουν διάθεση και να προσπαθούν. Ελπίζω να γυρίσουν κοντά μας και αυτοί που λείπουν τώρα για να έχουμε περισσότερες επιλογές».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »