Ουζουνίδης: Πρέπει να αλλάξουμε τις αντιδράσεις μας

Για την παραδοχή πως ο Παναθηναϊκός απ’ την Κρήτη θα μπορούσε να χει φύγει και με μηδέν πόντους, καθώς και για το ότι το τριφύλλι οφείλει να διαφοροποιήσει τις αντιδράσεις που έχει εντός των αγώνων μίλησε ο Ουζουνίδης στις δηλώσεις που έκανε στην Κρήτη κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Ο Ουζουνίδης μίλησε για πάρα πολλά πράγματα, όμως εξέφρασε την πεποίθηση πως τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν. Πράγματι, ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα καλό σύνολο κι αν φτιάξει το κομμάτι του ψυχολογικού τομέα που είναι καθοριστικό, τότε ενδέχεται οι πράσινοι να επιστρέψουν στις πολυπόθητες νίκες, τουλάχιστον για ότι αφορά τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...