Ουζουνίδης: «Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε οι πράσινοι θα βελτιωθούν στην συνέχεια και πως μπορούν να δείξουν περισσότερα από αυτά που έχουν δείξει μέχρι τώρα.

Αναλυτικά:

«Είναι αρχή ακόμη. Μέχρι να καταλάβουν οι παίκτες τι ακριβώς θέλω είναι φυσιολογικό να φωνάζω στον πάγκο. Παρότι δεν ήμασταν τόσο καλοί με την μπάλα, ήμασταν συμπαγείς και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα αλλά το θετικό είναι πως μετά από καιρό κερδίσαμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πήραμε αυτοπεποίθηση με αυτή τη νίκη. Οι παίκτες πρέπει να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Παίζουν σε ένα μεγάλο σύλλογο και σίγουρα μπορούν πολλά περισσότερα από όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...