ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Απορρίφθηκε ως ασύμφορη η προσφορά των 5.7εκ από την NOVA»!

  Επίσημη ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας την νέα σεζόν εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Ο Παναθηναϊκός απαιτούσε να λάβει ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο από το φετινό του με την NOVA. Ταυτόχρονα όμως είχε ως προαπαιτούμενο να έχει συμβόλαιο μεγαλύτερο από αυτό της ΑΕΚ και πιο κοντά στους Ολυμπιακού. Πρόκειται για ένα απολύτως λογικό αίτημα με βάση την εμπορικότητα κάθε ομάδας. Παρόλα αυτά το συνδρομητικό κανάλι προσέφερε, μόλις, 5.7 εκατομμύρια στο τριφύλλι. Η προσφορά απορρίφθηκε και το Παναθηναϊκός TV παίρνει σάρκα και οστά.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Σήμερα η Nova κατέθεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφορά ύψους 5,7 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πρόταση που απορρίφθηκε ως ασύμφορη. Σημειώνεται δε ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Για όλα τα ανωτέρω ο Παναθηναϊκός προχωράει τη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »