ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να γίνει με φυσική παρουσία η κλήρωση του Κυπέλλου»

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κλήρωση του Κυπέλλου είναι να υπάρχει φυσική παρουσία και μην γίνει ιντερνετικά, αλλά και να την πραγματοποιήσουν οι παρευρισκόμενοι παράγοντες και όχι οι εκπρόσωποι της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για την επικείμενη κλήρωση (29/12) της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, την οποία θα εκφράσει κι επισήμως στους αρμόδιους φορείς, ζητώντας να γίνει παρουσία των παραγόντων των ομάδων και να συμμετάσχουν αυτοί παράλληλα στη διαδικασία αντί για τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. 

Επιπλέον, οι «πράσινοι» τόνισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει… πριβέ η κλήρωση και επεσήμανε την ανάγκη πραγματοποίησης της με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι διαδικτυακά.  

Αναλυτικά, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν: 

«Με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας η θέση του Παναθηναϊκού, η οποία θα πάρει άμεσα επίσημη μορφή, είναι η διεξαγωγή της να γίνει με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά.

Επί της διαδικασίας, αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και όχι από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. Αλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος «αποκλεισμού» και πριβέ κλήρωσης».