ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Σενάριo επιστημονικής φαντασίας οι δηλώσεις Κωνσταντίνου»

  Με κατηγορηματική διάψευση των όσων δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχετικά με το συλλαλητήριο των οπαδών της ομάδας, απάντησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Η «πράσινη» ΠΑΕ δεν άφησε αναπάντητα όσα δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχετικά με το Κυριακάτικο συλλαλητήριο, για το οποίο δήλωσε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από την Αστυνομία να μην επιτρέψει να γίνει. Παράλληλα η ΠΑΕ έδωσε τις δικές της απαντήσεις σχετικά και με τον κεκλεισμένων των θυρών τελικό Κυπέλλου.

  Αναλυτικότερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστηρίζει:

  «Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

  13 λόγοι για να ΜΗΝ πας στο συλλαλητήριο της 19ης Μαΐου

  Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεων του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια