«Πάει για αναπληρωματικό με 150-180 χιλ. συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός αν μείνει ο Δώνης»

  Αναλυτικά οι φήμες και τα όσα γράφτηκαν από τις αθλητικές εφημερίδες της χώρας, που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

  Το θέμα της ανανέωσης του Χρ. Δώνη μοιάζει να έχει αντιστρόφως ανάλογη τάση με το αντίστοιχο της παραμονής του πατέρα του στον Παναθηναϊκού. Από την αρχή, όπως λέγεται, ένα πενηντάρικο είναι το θέμα. Ανεβαίνει τόσο η προσφορά των «πράσινων»; Μένει ο junior Δώνης, ο οποίος – έτσι κι αλλιώς – δεν ψήνεται σε τέτοιες συνθήκες να ψαχτεί στο εξωτερικό. Και έτσι, αν μείνει, τότε με Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο στο «6», Αγιούμπ, Δώνη και Κολοβό στο «8», ο Ρόκα δεν θα ψάξει για βασικό αμυντικό χαφ, αλλά για φουλ αναπληρωματικό. Και αν ψάξει δηλαδή. Σε περίπτωση που το κάνει πάντως, το «συμπληρωματικός» μεταφράζεται σε συμβόλαιο 150-180.000 ευρώ… (SPORTIME)

   Δεν καταλαβαίνω το… ξαφνικό που έπιασε τους πάντες αναφορικά με τα ραντεβού που… δεν κάνει ο Αλαφούζος. Από εδώ το έγραψα έγκαιρα. Και όσο μου το λένε, το επαναλαμβάνω: άλλος ο «Αλαφού» του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου και άλλος του Μαΐου. Και όσοι περιμένουν να τον συναντήσουν, αν και εφόσον το καταφέρουν (γιατί δεν παίζει με όλους…), θα το καταλάβουν και από τα νούμερα… (SPORTIME)

  Λέει ο λαός μία πολύ σοφή κουβέντα, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Στην περίπτωση του ποδοσφαίρου, η φράση μπορεί να γίνει «όπου ακούς πολλές μειώσεις, ψάξε να βρεις ποιοι τις γλιτώνουν». Στο Κορωπί, για παράδειγμα, κάποιοι βάζουν στοίχημα ότι δεν θα γίνουν μειώσεις σε όλους τους παίκτες. Και δείχνουν προς την πλευρά του Ρόκα! Αν και αυτή η λεπτομέρεια προσπερνάει τον Ισπανό και φτάνει έως τον κυρ-Γιάννη. (SPORTDAY)

  sofa offers
  Translate »