«Πάει για δανεικό από αγγλική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, οι «πράσινοι» είναι πιθανό να κινηθούν μόνο για έναν μέσο, λόγω του χρόνου που τον πιέζει, με τις φήμες να λένε για παίκτη από ομάδα της Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στην εφημερίδα «Τα Νέα»:

Σήμερα λογικά θα μάθουμε και αν ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τους μέσους που καιρό τώρα ψάχνει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αλήθεια ότι άργησε πάρα πολύ να πάρει τους δύο παίκτες που διαβάζουμε ότι προσωπικά αναζητά εδώ και μήνες. Αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού καίγεται για αυτού του είδους τις προσθήκες.

Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τον Βιγιαφάνες, τον Μαουρίσιο, τον Γκατσίνοβιτς και τον Αλεξανδρόπουλο. Όμως σε σχέση με πέρσι απέκτησε τον Τσέριν και υπάρχει διαθέσιμος ξανά ο Κουρμπέλης, ενώ ο Γιοβάνοβιτς περιμένει να δει στο γήπεδο τον Μπερνάρ που του έχουν εγγυηθεί ότι όχι απλά θα βοηθήσει αλλά και θα κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό νομίζω ότι αργεί να διαλέξει κάποιον. Και θα μου κάνει εντύπωση αν πάρει δύο ποδοσφαιριστές. Έναν και καλό το βρίσκω πιο λογικό. Και κάτι ακούω για ένα δανεικό που θα αποκτήσει από αγγλική ομάδα: λίγη υπομονή και θα ξέρουμε σήμερα.