Πάει για προπονητής ο Βόκολος.

Δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Λεωνίδα Βόκολου στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αναλάβει τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες, περί επιστροφής του Λεωνίδα Βόκολου στον Παναθηναϊκό, για τη θέση του επικεφαλής των ακαδημιών της ομάδας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» αναμένεται να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ακολουθήσει το επάγγελμα του προπονητή.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, αποχώρησε πριν ένα μήνα περίπου από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή, ωστόσο τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησαν σενάρια, που ήθελαν τον Γιάννη Αλαφούζο, να επαναφέρει τον Βόκολο στο «τριφύλλι», από άλλο πόστο, αυτό του επικεφαλής των ακαδημιών, στη θέση του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος φέρεται να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί, καθώς, ο παλαίμαχος άσος, επιθυμεί να ακολουθήσει το επάγγελμα του προπονητή και θα ρίξει όλο του το βάρος εκεί.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.