Πάει για sold out

  Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, έκαναν ήδη φτερά περισσότερα από 11.000 εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

  Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού ανυπομονούν να δουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με τον Ολυμπιακό, με σκοπό ο Εξάστερος να βάλει στην τροπαιοθήκη του ένα ακόμη πρωτάθλημα. Αυτό και μόνο είναι ένας πολύ καλός λόγος για να φύγουν πάνω από 11.000 μαγικά χαρτάκια με το που ξεκίνησε η κυκλοφορία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:30 στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και το sold out είναι θέμα μερικών ωρών.

  Βρείτε εισιτήρια από τα κάτωθι σημεία:

  *Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

  *Τα καταστήματα seven spots και Media Markt

  *Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

  *Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

  *Πληροφορίες στο 210-6440010.

  *Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας από Τρίτη  (17/5) μέχρι Παρασκευή (20/5) 10.00 με 18.00.

  *Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή (22/5), τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 16.00 μέχρι τις 19.30.

  ***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »