Πάει για τουλάχιστον δύο εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

  Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για τουλάχιστον δύο ακραίους επιθετικούς την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

  Οι φετινές μεταγραφές των «πράσινων» για τα άκρα της επίθεση δεν κρίθηκαν επιτυχημένες αφού καμία από αυτές δεν μπόρεσε να προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

  Συγκεκριμένα, ο Μολό δεν προσαρμόστηκε ποτέ και για αυτόν τον λόγο δόθηκε δανεικός, ο Κολοβός επίσης δεν έχει βρει τα πατήματα του στο «τριφύλλι», ενώ ο Μπεκ είναι περισσότερο στο ιατρείο παρά στο γήπεδο.

  Μοναδική αξιόπιστη λύση αποτέλεσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν.

  Ως εκ τούτου, την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ρίξει περισσότερο βάρος στα εξτρέμ του. Με την υπόθεση του Ναγκί να κρίνεται δύσκολη, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση δύο παικτών για τα άκρα το καλοκαίρι.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »