Πάει και για στόπερ αν «κοπεί» ο Μαυρομμάτης!

  Υπό αξιολόγηση φέρεται πως βρίσκεται ο Φάνης Μαυρομμάτης στον Παναθηναϊκό για τις πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ ή να πάρει τον δρόμο των «κομμένων» μαζί με Κολοβέτσιο και Θεοχάρη.

  Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να βρίσκονται σε μία περίοδο ξεσκαρταρίσματος, με τον Ντάνι Πογιάτος να αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του ανά θέση.

  Μετά τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και τον Βαγγέλη Θεοχάρη, στη θέση των στόπερ φαίνεται πως αξιολογείται και ο Φάνης Μαυρομμάτης για το αν μπορεί να αποτελέσει τον τελευταίο στην τετράδα των στόπερ.

  Σε περίπτωση που ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος κρίνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα «θέλω» του, το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ που θα συμπληρώσει την τετράδα αυτών.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »