«Παγώνει η ανανέωση Καραγιάννη»

Πριν από μερικές εβδομάδες η ανανέωση του νεαρού αμυντικού ήταν θέμα ωρών, με τις εξελίξεις βέβαια να τρέχουν και η εν λόγω ανανέωσή του να έχει μπει στον «πάγο».

Σύμφωνα με εγχώρια δημοσιεύματα το θέμα της ανανέωσης του Καραγιάννη έχει παγώσει προς στιγμήν με τις διαπραγματεύσεις να αναμένεται να αρχίσουν και πάλι μετά το πέρας των play-off. Με μοναδικό αγκάθι να είναι ο χρόνος, καθώς το συμβόλαιο του λήγει σε μόλις 1 μήναλ.

Ο νεαρός Καραγιάννης έχει πάρει δυο συμμετοχές την φετινή σεζόν από τον Λάζλο Μπόλονι στο 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ως αλλαγή και στην ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό ως βασικός.

Επιπλέον, και το θέμα ανανέωσης του Αλεξανδρόπουλου να έχει παγώσει επίσης, με τα πράγματα εκεί να είναι καλύτερα, καθώς όχι μόνο του συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο αλλά η μόνη απόσταση παίκτη-ομάδας να είναι η ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση πρότασης από το εξωτερικό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.