«Παγώνει» του Λαμκέλ Ζε

  Στην… κατάψυξη μπαίνει για την ώρα η υπόθεση του Λαμκέλ Ζε για τον Παναθηναϊκό, που ξεκινάει να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ.

  Οι τελευταίες επαφές που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με την διοίκηση της Αντβέρπ οδηγούν τους «πράσινους» σε άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών. Οι απαιτήσεις της βελγικής ομάδας είναι πολύ υψηλές και υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.

  Σύμφωνα με την «Live Sport». στο «τριφύλλι» θεωρούν ακριβή την τιμή που θέτουν οι Βέλγοι για τον δανεισμό του Καμερουνέζου και προφανώς δεν υπάρχει η πρόθεση να πληρωθεί τέτοιο ποσό.

  Εκτός αυτού, η Αντβέρπ φέρεται πως προτιμάει να περιμένει έως τέλη Γενάρη για ενδεχόμενη πρόταση από ομάδες της Ανατολής για τον ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να τον δώσει μία και καλή.

  Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ, καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για την εξέλιξη της υπόθεσης του Λαμκέλ Ζε.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.