«Παγώνει» του Μιχάιλιουκ αλλά δεν τελειώνει

  Στον πάγο φαίνεται πως μπαίνει το θέμα του Μιχάιλιουκ για τον Παναθηναϊκό μετά και την τελευταία επικοινωνία του Ουκρανού με τους «πράσινους».

  Μιχάιλιουκ και Παναθηναϊκός πριν μερικές μέρες είχαν νέα επικοινωνία μέσω τηλεδιάσκεψης και εκεί λίγο πολύ θα ξεκαθάριζε το τοπίο γύρω από τον Ουκρανό και την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

  Όπως σας ενημερώσαμε στο Prasinoforos.gr υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Μιχάιλιουκ και Παναθηναϊκό στη προτελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Όλα έδειχναν πως απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του Ουκρανού καλαθοσφαιριστή στον «Εξάστερο». Ο Μίχαλιουκ – όμως – άλλαξε γνώμη, τονίζοντας πως θέλει ακόμη να κυνηγήσει – όσο δεν πάει – την προοπτική της παραμονής στο NBA.

  Οι «πράσινοι» ήταν και είναι η μόνη ομάδα που ικανοποιεί πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη και του δίνει και τον ρόλο που θέλει να έχει σε μία ομάδα. Αυτό που δεν περίμεναν στον Παναθηναϊκό και «παγώνει» προσωρινά την υπόθεση είναι η επιμονή του Ουκρανού να περιμένει μέχρι και τελευταία στιγμή το ΝΒΑ.

  ΟΑΚΑ: Πόσα εισιτήρια απέμειναν και πόσο κοστίζουν

  Μάλιστα, κάποια τελευταία γεγονότα αναζωπύρωσαν τις ελπίδες για παραμονή στο ΝΒΑ του «Σβι», καθώς η Μαΐάμι Χιτ ενημέρωσαν τον ατζέντη του Ουκρανού πως ίσως υπάρξει χώρος γι αυτόν στο ρόστερ.

  Το συγκεκριμένο γεγονός λειτούργησε ανασταλτικά για τον Παναθηναϊκό και έτσι ο Μιχάιλιουκ ενημέρωσε πως δεν θα ήταν σωστό ενώ σκέφτεται το ΝΒΑ να έρθει στον Παναθηναϊκό και διαβεβαίωσε πως αν δεν βρει αυτό που ψάχνει θα έρθει στην Ευρώπη μόνο για το «τριφύλλι».

  Το «τριφύλλι» είχε την ασφάλεια του Γκριγκόνις, που εκτιμά αρκετά ο Αταμάν, όποτε δεν «πληγώθηκε» στον σχεδιασμό του. Το θέμα του Ουκρανού παραμένει ανοιχτό, καθώς αν οι «πράσινοι» βρουν την ευκαιρία για τον κάνουν δικό τους. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να είναι τον Οκτώβριο αλλά ο Παναθηναϊκός θα περιμένει.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια