Παίκτης α λα… Τσέριν τσεκάρεται για δεύτερο χαφ!

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ του με τον Γιοβάνοβιτς να έχει κάνει focus σε 21χρονο μέσο.

Μετά και την πώληση του Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτιγνκ γεννήθηκαν νέες ανάγκες για τον Παναθηναϊκό και από εκεί που έψαχνε έναν ακόμα χαφ τώρα χρειάζεται δύο.

Ο ένας όπως έχουμε πει θα είναι ένας παίκτης φτασμένος με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο από το «πάνω ράφι» που λέμε.

Ενώ ο δεύτερος θα είναι πιο μικρός σε ηλικία και εξελίξιμος, όπως ο Τσέριν για παράδειγμα που αποκτήθηκε για να δώσει βάθος και τείνει να αποδειχθεί λίρα εκατό.

Έτσι, ο Σέρβος κόουτς έχει κάνει focus σε έναν ξένο 21χρονο ποδοσφαιριστή που σε πρώτο χρόνο, έχει πάρει πόντους από τον Γιοβάνοβιτς και διαθέτει πολλά από τα αγωνιστικά στοιχεία που αξιώνει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Πιθανών να χρειαστεί να τσεκαριστεί και live σε μερικά παιχνίδια για να υπάρξει ολοκληρωμένο report και με το παράθυρο να κλείνει στις 15/09 τα περιθώρια είναι πολύ στενά.

Πρέπει να σημειωθεί όμως πως ακόμα και αν δεν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο θα παρακολουθείται ανελλιπώς, ώστε αν ανάψει το πράσινο φως ο Γιοβάνοβιτς να αποκτηθεί τον Ιανουάριο.