Παίρνει άριστα και στην επαρχία!

Ο Παναθηναϊκός του Αντρέα Στραματσόνι πέρα από το γεγονός ότι βελτιώνεται συνεχώς κατάφερε να ξεπεράσει ένα βασικό πρόβλημα που είχε η ομάδα, όταν ήταν στο τιμόνι της ο Γιάννης Αναστασίου, δηλαδή τα εκτός έδρας ματς. Τομέας που πλέον το τριφύλλι παίρνει εξαιρετικό βαθμό.

Μαγικό μπορούμε να αποκαλέσουμε το σημερινό βράδυ για τον Παναθηναϊκό. Και αυτό διότι η νίκη της ομάδας του τριφυλλιού συνδυάζεται με πολλά ακόμα θετικά στοιχεία. Καταρχάς για τη φετινή περίοδο πάντα οι «πράσινοι» πρώτη φορά πετυχαίνουν τρία γκολ σε εκτός έδρας ματς. Παράλληλα με αυτή την νίκη τους κατάφεραν να κάνουν την τρίτη σερί νίκη τους σε εκτός έδρας ματς.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι έχει αρχίσει να αποβάλλει το πρόβλημα που είχε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και που ήταν τα εκτός έδρας ματς. Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι πολύ πιο δυνατός και δημιουργεί σε Λεωφόρο την επαρχία. Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προηγούμενες δύο εκτός έδρας νίκες ήταν με Λεβαδειακό (Λιβαδειά) και Καλλονή (Μυτιλήνη).

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...