Παίζει εξαιρετικά και έχει πολύ καλούς παίκτες

Το εγκώμιο των πρασίνων φαίνεται ότι έπλεξε ο Ίκερ Μουνιαΐν, ο οποίος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου εν όψει του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπιλμπάο φρόντισε επιπρόσθετα να κάνει κατανοητό σε όλους πως μόνο εύκολο δεν θα ναι το έργο των Βάσκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα που παίζει εξαιρετικά και έχει πολύ καλούς παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της. Έχουν στο κέντρο τον Ζέκα που είναι καλός παίκτης με κατοχή της μπάλας, επίσης υπάρχει και ο Καμπέσας. Έχουμε δει ορισμένα πράγματα και η ομάδα αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη αν δεν αποδώσουμε στο 100%».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...