Ανακοίνωση Παλαιμάχων για τη τιμωρία του Ολυμπιακού!

Το Δ.Σ των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να τοποθετηθεί για την ποινή-«χάδι» που επέβαλε η Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό με αφορμή όσα συνέβησαν στο προχθεσινό ντέρμπι.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Ευρωλίγκα επιλήφθηκε μεν ταχύτατα των γεγονότων στο παιχνίδι Μπάσκετ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, όπως είχε άλλωστε υποχρέωση, αλλά κατέληξε απλώς να θωπεύσει τόσο τους οπαδούς της γηπεδούχου, όσο και την διοίκηση που πληροφορήθηκε την χρηματική ποινή με ανακούφιση.
Όταν οι αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων κατευθύνονται αποκλειστικά εκ λόγων σκοπιμότητας, ασφαλώς και δεν έχουν σχέση με την αντικειμενικότητα. Στην προκειμένη περίπτωση η ευρωπαϊκή αρχή δεν θέλησε να εκμηδενίσει τις ελάχιστες ελπίδες του Ολυμπιακού με απόφαση αποκλεισμού της έδρας. Έτσι η ομάδα του όχι μόνο μένει όρθια, αλλά και τα ολίγα χιλιάρικα του προστίμου θα τα βγάλει από τα εισιτήρια.
Όταν οι Κεντροευρωπαίοι ακολουθούν αυτόν τον τρόπο διοίκησης, εμείς εδώ κάτω στα σύνορα Ασίας και Αφρικής φαντάζουμε περισσότερο αξιοπρεπείς.
»