Παναγιωτόπουλος: «Ο Βόβορας είναι έτοιμος – Καλύτερος ο Όγκουστ»

  Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, σε συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Βόβορα και επισήμανε τα «άλματα» βελτίωσης που έχει δείξει το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ζακ Όγκουστ.

  Αναλυτικά είπε:

  «Ο Γιώργος είναι έτοιμος, έχει την προσωπικότητα και έχει και τις γνώσεις. Είναι μια ευκαιρία για να κάνει το κάτι διαφορετικό και είναι και η στιγμή καλή για τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλει τα καλύτερα στοιχεία των παικτών αλλά και της ομάδας. Ξέρετε είναι σημαντικό να ξέρει ο προπονητής την ομάδα και τη φιλοσοφίας της έτσι ώστε να προσαρμόζει τη δική του φιλοσοφία σε αυτή της ομάδας. Ο Γιώργος έχει απόλυτη γνώση. Φυσικά πρέπει να πούμε ότι χρειάζεται και τύχη. Όπως σε όλους», ανέφερε, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Ζακ Όγκαστ στο τριφύλλι.

  «Πρέπει να θυμηθούμε ότι στον Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στην Ευρώπη. Ξέρετε είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς. Ήταν πολυ άγουρος τότε ειδικά σαν εμπειρία και τακτική προσέγγιση. Ήταν άλλος παίκτης όμως στους τελικούς με τον Ολυμπιακό αν θυμάστε και για αυτό και είχε πάρει και ποιοτικά λεπτά στη σειρά», τόνισε και συνέχισε: «Είναι ένας άλλος παίκτης τώρα. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι του έχει δυνατότητες πολλές, αθλητικότητα, και είναι μια έξυπνη κίνηση από τα παιδία στον Παναθηναϊκό γιατί σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις με έξι παίκτες».

  Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι είχε συνομιλία με τον Νικ Καλάθη αλλά περισσότερο μια συζήτηση απλώς για να ενημερωθεί τι κάνει… η οποία μπορεί να θεωρηθεί και φιλική.

  Για την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης υποστήριξε ότι είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει σύγχρονο μπάσκετ και να είναι περισσότερο ανταγωνιστική συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Στο σημείο αυτό υπογράμμισε ότι η παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου είναι πολύ σημαντική πια για την ομάδα.

  «Είναι ένας άνθρωπος που έχει δημιουργήσει στην Ευρωλίγκα ιστορία. Μπορεί να βοηθήσει στο να αναπτύξουμε την ομάδα, και να το κάνει σε μεγάλο βαθμό».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »