Παναγόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει άδεια»

  Ο Χρήστος Παναγόπουλος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν το «τριφύλλι». 

  Αναλυτικά:

  Αρχικά, είπε: «Ο δικηγόρος κάνει τη δουλειά του. Το θέμα της έκτακτης εισφοράς περνάει από τα δικαστήρια, δεν μπορεί να το λύσει κανένας δικηγόρος. Αυτό δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Δικηγόρος είναι, αυτή είναι η δουλειά του».

  Για το πόση είναι η οικονομική διαφορά: «Η διαφορά είναι ελάχιστη. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον παίκτη χωρίς το ποσό που είναι προς εκδίκαση. Το δικαστήριο έχει βγάλει τις αποφάσεις για το τι πρέπει να πληρωθεί».

  Για την αδειοδότηση και πότε θα πληρωθούν τα χρήματα σε Ταυλαρίδη: «Τα λεφτά θα κατατεθούν. Γεννούνται θέματα για την αδειοδότηση από δικηγόρους και παρατρεχάμενους ποδοσφαιριστών. Έτσι γεννιούνται και οι μύθοι περί αδειοδοτήσεων. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αδειοδότησης του Παναθηναϊκού, αύριο θα έχουν τελειώσει τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο».

  Για το τι εκκρεμεί για την αδειοδότηση: «Όλα είναι τακτοποιημένα και ο Παναθηναϊκός θα πάρει άδεια. Έχει αναπτυχθεί φιλολογία. Υπάρχει επενδυτής ισχυρός στον Παναθηναϊκό που βάζει τα λεφτά του και δεν τίθεται κανένα θέμα με την αδειοδότηση. Δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα. Ο Παναθηναϊκός είχε συσσωρεύσει κάποτε χρέη. Εκείνη τη φορά είχαν υπάρξει προβλήματα γιατί ήταν πολλά τα χρέη. Η νέα διοίκηση έχει τακτοποιήσει τα πράγματα και δεν έχει υπάρξει ξανά θέμα με τον Παναθηναϊκό. Ο κάθε δικηγόρος μπορεί να πιέζει για τον πελάτη του».

  Για το μάζεμα του μπάτζετ στον Παναθηναϊκό: «Γίνανε δύο φορές υπερβάσεις για να επιτευχθούν υψηλότεροι στόχοι. Δεν πήγανε καλά τα πράγματα και τώρα γίνεται ένας εξορθολογισμός για να βγει ο Παναθηναϊκός άνετα τα επόμενα χρόνια».

  Για τις αλλαγές στη Σούπερ Λιγκ: «Συμφωνούμε στις 14 ομάδες, στα πλέι οφ, στο να βγαίνει ο πρωταθλητής μέσω των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός το έχει επιδιώξει πολλά χρόνια και αυτό θα κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και θα συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα από την τηλεόραση. Στη διανομή των χρημάτων έχουμε δρόμο. Υπάρχουν διαφορές και με τους 4 μεγάλους μεταξύ μας. Θα γίνουν συναντήσεις την επόμενη βδομάδα και ελπίζω θα βρούμε μια λύση. Το επιθυμητό είναι διασφαλιστούν τα θέματα της εμπορικότητας για να είναι λογικό για τους μεγαλύτερους. Να υπάρχει μια διαφορά σε σχέση με κάποιον που ανεβαίνει στη Σούπερ Λιγκ. Περισσότερα χρήματα για τους μεγάλους γιατί αυτοί στηρίζουν το πρωτάθλημα. Έπειτα να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από κάθε εταίρο σε αυτή την ιστορία. Έχει μεγαλώσει πολύ η ψαλίδα με τα μεσαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Υπάρχουν χορηγίες, περισσότερα διαρκείας και κόσμος στα γήπεδα, με τους περισσότερους αγώνες και τα ντέρμπι που θα έχουμε».

  Για το πως θα διεξάγονται τα πλέι οφ σχετικά με τους βαθμούς των ομάδων: «Υπάρχει η πρόταση οι βαθμοί να μεταβιβάζονται στα πλέι οφ. Και υπάρχει πρόταση μήπως διαιρούνται. Αυτό θα το δούμε στις μεταξύ μας διαβουλεύσεις. Η πρώτη πρόταση είναι η πιο δίκαιη, αλλά η δεύτερη κάνει πιο ενδιαφέρον το προϊόν. Όμως ο πρώτος τότε αδικείται, ειδικά αν έχει αποκτήσει διαφορά. Είναι κάτι που θα δούμε στις μεταξύ μας συναντήσεις».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »