Παναθηναϊκός: Αλλαγές στην ενδεκάδα – Το φαβορί και το δίλημμα του Γιοβάνοβιτς!

    Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα σχέδιά του για το 3×3.

    Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για το ματς με τον Παναιτωλικό, αναζητώντας την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

    Αλαφούζος: «Είχα την επιλογή να αφήσω τον Παναθηναϊκό να χρεοκοπήσει – Διάλεξα τον δύσκολο δρόμο»

    Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα σχέδιά του για το εν λόγω παιχνίδι και δεδομένα θέλει να δει «φρέσκους» ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Επομένως, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την Εθνική τους ομάδα ενδέχεται να χάσουν το προβάδισμά τους για το βασικό σχήμα.

    Ο Χουάνκαρ έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα έναντι του Μλαντένοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται με την Εθνική Σερβίας. Οι Σένκεφελντ, Πέρεθ, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος και Μαντσίνι θα έχουν φανέλα βασικού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

    Από κει και πέρα, όμως, ο Σέρβος τεχνικός εξακολουθεί να έχει το δίλημμα Ιωαννίδης ή Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς μέτρησε 2 γκολ και 2 ασίστ στα παιχνίδια της Σλοβενίας.

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια