Δημιουργεί ποδοσφαιρικό τμήμα με ακρωτηριασμένους αθλητές ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ!

  Σε μια ακόμα αξιέπαινη κίνηση προχωρά ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ μιας και δημιουργεί ποδοσφαιρικό τμήμα με ακρωτηριασμένους αθλητές.

  Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, το «τριφύλλι» θα έχει άλλο ένα τμήμα την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για το ποδοσφαιρικό τμήμα με ακρωτηριασμένους αθλητές που θα δημιουργηθεί. Μάλιστα το εν λόγω άθλημα τελεί υπό την αιγίδα της FIFA και έχει όλες τις διοργανώσεις που έχει το ποδόσφαιρο όπως το Champions League.

  Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ θα πάρει μέρος στο πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του αθλήματος. Μάλιστα σύντομα θα ανακοινωθούν οι όροι συμμετοχής που προβλέπεται κάποιος αθλητής ΑμεΑ να διαθέτει ώστε να συμμετάσχει στο τμήμα.

  Παρακάτω η ανακοίνωση:

  Ο Παναθηναικός ΑμεΑ τηρώντας την υπόσχεση που έθεσε εξαρχής για την καλλιέργεια και νέων αθλημάτων στη χώρα μας είναι…

  Δημοσιεύτηκε από Παναθηναϊκός ΑμεΑ – Panathinaikos People with Disabilities στις Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020
  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »