Παναθηναϊκός Α.Ο: «Θα παραχωρήσουμε συνέντευξη Τύπου για την Διπλή Ανάπλαση»

  Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός ενημέρωνει τα μέλη ότι θα προχωρήσει σε συνέντευξη αναφορικά με τα έργα στο Βοτανικό.

  Δύο μέρες μετά την επιστολή των μελών του «τριφυλλιού» αναφορικά με τις εξελίξεις(;) που αφορούν το γηπεδικό ζήτημα, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος τοποθετήθηκε δημόσια προαναγγέλοντας συνέντευξη τύπου.

  Αξίζει να σημειωθεί πως κύριο αίτημα των μελών που υπέγραψαν την επιστολή ήταν η διοργάνωση μία ανοικτής συζήτησης στον Τάφο του Ινδού με μοναδικό θέμα την Διπλή Ανάπλαση.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τα μέλη και του φιλάθλους του «τριφυλλιού» σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο θέμα που απασχολεί τα εκατομμύρια των οπαδών του «τριφυλλιού» και δεν είναι άλλο από το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

  Η καθημερινότητα του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι άμεσα επηρεασμένη από την εξέλιξη του συγκεκριμένου project και ασφαλώς παίζει καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις που παίρνονται στον Σύλλογο.

  Κατά συνέπεια το ενδιαφέρον είναι τεράστιο πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και αφουγκραζόμενοι την καθημερινή αγωνία  και των φιλάθλων του Συλλόγου, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου.

  Με αφορμή και  την επιστολή που απευθύνθηκε στο Σύλλογο στις 11 Μαρτίου σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών και εργασιών για τις εγκαταστάσεις στην περιοχή του Βοτανικού και με δεδομένο ότι επίκειται σειρά συναντήσεων και επαφών σε τεχνικό επίπεδο (μελετητές, μηχανικοί κ.ο.κ.), καθώς και σύσκεψη στο Δήμο Αθηναίων, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα ανακοινώσει σύντομα τις λεπτομέρειες της συνέντευξης Τύπου.»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια