Παναθηναϊκός: «Δημιουργείται νέα οικονομική ζημιά πλέον»

  Την αντίθεσή του με τους χειρισμούς της Ευρωλίγκας λόγω της νέας οικονομικής ζημιάς που θα προκύψει εξέφρασε ο Παναθηναϊκός στην τηλεδιάσκεψη των μετόχων.

  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον ιδιοκτήτης της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τον πρόεδρο της, Μάνο Παπαδόπουλο, στην τηλεδιάσκεψη των μετόχων της Euroleague και εξέφρασε την διαφωνία της σε ένα συγκεκριμένο σημείο που αφορά το οικονομικό κομμάτι.

  Συγκεκριμένα, από την πλευρά του Παναθηναϊκού ειπώθηκαν τα εξής:

  «Από την πρώτη στιγμή ήμασταν σύμφωνοι με τη διακοπή. Όμως, περιμένουμε εδώ και τόσο καιρό να μας εξηγήσετε τι γίνεται με το θέμα των εσόδων, γιατί με τη συμφωνία που κάνατε και την μη συνέχιση της διοργάνωσης, δημιουργείται επιπλέον ζημιά πλέον. Γι’ αυτό τον λόγο θέλουμε να καταγραφεί η διαφωνία μας σε ό,τι αφορά τη διακοπή χωρίς να ξέρουμε ποια είναι τα έσοδά μας».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »