Παναθηναϊκός: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τους δύο τελικούς!

  Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα (18/2) σε δύο τελικούς στην Κρήτη και η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα προστασίας που θα ισχύσουν στις δύο αναμετρήσεις.

  Η ανακοίνωση:

  Ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών (13:30) και ο Τελικός ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών (19:00) διεξάγονται την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού («Δύο Αοράκια»).

  Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, δηλαδή στις 11:30 και τις 17:00 αντίστοιχα. Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Παράλληλα, έλεγχοι θα γίνουν εντός του γηπέδου, προκειμένου κάθε φίλαθλος να κάθεται στην ακριβή θέση στην οποία αντιστοιχεί το εισιτήριό του. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό και τα διακριτικά ομάδων.

  Αταμάν: «Φυσιολογική η εικόνα – Κάναμε λάθη στο τέλος»

  Μετά την ολοκλήρωση του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, το γήπεδο θα κλείσει και οι φίλαθλοι καλούνται να αποχωρήσουν από τις κερκίδες αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού. Όσοι φίλαθλοι έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τον ΟΠΑΠ Τελικό Κυπέλλου Γυναικών και έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών, θα πρέπει να περάσουν εκ νέου από τις διαδικασίες ελέγχου εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας, καθώς και να υποβληθούν ξανά σε σωματικό έλεγχο.

  Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά, για την αποτροπή αδικημάτων βίας και φθοράς περιουσίας.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια