Έφυγε για Βιλερμπάν με Χουάντσο, Γκριγκόνις και τον κόσμο του!

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Λυών ενόψει του αγώνα με τη Βιλερμπάν (14/12, 22:00, NovaSports Prime HD, LIVE από το Prasinoforos.gr), έχοντας μαζί του τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Μάριους Γκριγκόνις, αλλά και τον κόσμο του!
Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (13/12) από το «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση τσάρτερ για την Λυών, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Μάλιστα, ταξίδεψαν μαζί τους και περίπου 120 οπαδοί τους, που μπήκαν στην πτήση τσάρτερ με την ομάδα.
Θυμίζουμε πως ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ αναμενόταν να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, όμως γύρισε νωρίτερα από το αναμενόμενο και «φουλάρει» για την επιστροφή του στη δράση.
Από την άλλη, ο Λιθουανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο και παραμένει αμφίβολος για το ματς με την ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο.