Παναθηναϊκός Α.Ο: «Είσοδος στα γήπεδα μόνο με Κάρτα Μέλους»

Ανακοίνωση αναφορικά με την οποία διευκρινίζει τα προνόμια της κάρτας μέλους εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να εισέλθουν σε οποιονδήποτε εντός έδρας αγώνα οποιουδήποτε τμήματος του Ερασιτέχνη μόνο με την επίδειξη της κάρτας μέλους τους. Επίσης διευκρινίζεται ότι οι υπόλοιποι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα πρέπει να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια το εκάστοτε γηπέδου.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των φίλων του, τους ενημερώνει ότι την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 η είσοδός τους στα γήπεδα που αγωνίζεται ως γηπεδούχος ο Σύλλογος θα γίνεται μόνο κατόπιν επίδειξης της κάρτας μέλους τους. Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν κάρτα μέλους θα πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια (χωρίς επιβάρυνση κάρτας φίλου), ειδάλλως δεν θα μπορούν να προσέλθουν στις εξέδρες.»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.