Παναθηναϊκός: «Φουλάρει» για 2+1 μεταγραφές – Οι θέσεις των παικτών

    Ο Παναθηναϊκός στρέφει μεταγραφικά το βλέμμα του στην απόκτηση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών σε θέσεις που το έχει ανάγκη και ενδέχεται η προσθήκη ενός ακόμη.

    Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού και του Σαμέτ Ακαϊντίν, ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει ανοιχτά τα ραντάρ του, έτσι ώστε να κλείσει τις… τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ του.

    Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ακόμη θεωρείται δεδομένη, με τον Βίτορ Ούγκο να είναι το φαβορί από τη λίστα που έχουν οι «πράσινοι». Από κει και πέρα, το «τριφύλλι» θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, μετά απ’ όσα συνέβησαν με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που θα είναι πλέον «κομμένος» στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας μέσος που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

    Παναθηναϊκός: Τα… δίνει όλα για Ούγκο!

    Σαφέστατα, όμως, η μεταγραφική προτεραιότητα της ομάδας δεν παύει να είναι η έλευση ενός ακόμη στόπερ, που θα είναι εξίσου έτοιμος να αγωνιστεί απευθείας για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στις εγχώριες διοργανώσεις.