Παναθηναϊκός: «Η… αλήθεια για Σάρι και η επιθυμία του ίδιου»

  Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του στον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος φέρεται πως την έχει απορρίψει ήδη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

  Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι για τον Παναθηναϊκό. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως έχει απορριφθεί η πρόταση του «τριφυλλιού», όμως ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα δίνει μία διαφορετική εκδοχή για την περίπτωση του έμπειρου τεχνικού.

  Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Σάρι δεν είναι θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, παρόλο που η πρόταση που δέχθηκε ήταν πολύ καλή. Ο ίδιος βρίσκεται ανάμεσα στους προπονητές που εξετάζει η Λέστερ και αποτελεί προτεραιότητά του να βρεθεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

  Ο Σάρι δεν βιάζεται να καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν και θα ήθελε αυτός να είναι στην Premier League. Πρακτικά, ο Ιταλός τεχνικός έλαβε την πρόταση του Παναθηναϊκού και δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω συζητήσεις, καθώς προτιμά να περιμένει για κάποια προσφορά από άλλον σύλλογο.

  Η Λέστερ εξετάζει την περίπτωσή του για τον πάγκο της, έχοντας κάνει μία εκτεταμένη έρευνα και ο έμπειρος τεχνικός είναι διατεθειμένος να περιμένει. Παράλληλα, ο Σάρι έχει επιλογές και από την Ιταλία (Λάτσιο και Μπολόνια).

  Πέρα από την εκτίμηση του Ιταλού δημοσιογράφου, αυτό που προκύπτει τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ότι ο Σάρι θέλει να βρεθεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά παράλληλα δεν αποκλείεται το σενάριο για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο Αλφρέντο Πεντούλα αναφέρει πως η πρόταση του «τριφυλλιού» έγινε πριν από μία εβδομάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν κορυφωθεί. Δεδομένα, ο 65χρονος προπονητής θα αναμένει, αλλά το ερώτημα είναι ποια θα είναι η στάση του «τριφυλλιού» και αν είναι διατεθειμένοι οι άνθρωποι της ομάδας να αναμένουν, να κάνουν νέα κρούση ή να κατευθύνουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια