Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση για το PAO TV!

  Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την μετάδοση του PAO TV στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο στο κλειστό του Μετς.

  Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

  «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει σχετικά με τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στη μετάδοση του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague γυναικών.

  Η διοίκηση του Συλλόγου ζητά συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό σχετικά με την προβληματική μετάδοση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από το PAOTV.

  Επρόκειτο για ένα μεμονωμένο περιστατικό έπειτα από μεταδόσεις 100 και πλέον αγώνων και δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσπάθεια ενός εγχειρήματος που έχει στεφθεί με επιτυχία.

  Το PAOTV έχει αγκαλιαστεί σε έναν μεγάλο βαθμό από το φίλαθλο κοινό του Συλλόγου και με αυτό τον τρόπο έχει δημιουργηθεί έναν επιπλέον σημαντικό έσοδο για τον Παναθηναϊκό.

  Αναφορικά τώρα με τον αγώνα του Σαββάτου υπήρξε πρόβλημα στην ιντερνετική εγκατάσταση στο γήπεδο του Μετς και οι τεχνικοί το έλυσαν έστω και αργότερα.

  Ο Σύλλογος έχει μπει ήδη στη διαδικασία να έρθουν οπτικές ίνες στο κλειστό δημιουργώντας ακόμα καλύτερες συνθήκες για τις μελλοντικές μεταδόσεις.»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια