Παναθηναϊκός: Η ανεξήγητη κίνηση που έδωσε πλεονέκτημα στην Μακάμπι Χάιφα

  Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία αξιοπερίεργη κίνηση… με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να γλιστράνε στον αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.

  Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sdna.gr:

  «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ανέτοιμος σε όλα τα επίπεδα για να πάει στην επόμενη πίστα κι αυτό αποτυπώνεται με διάφορους τρόπους. Ένα δείγμα είναι και η παράξενη απόφαση των παικτών που προκάλεσε τσουλήθρες στο χορτάρι και μεταξύ άλλων χάρισε το δεύτερο γκολ στη Χάιφα. 

  Η Λεωφόρος είχε κλείσει σχεδόν για ένα μήνα για να ανακατασκευαστεί το χορτάρι. Προστέθηκαν μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη δράση συνέβη το εξής αξιοπερίεργο. Οι παίκτες του τριφυλλιού γλιστρούσαν ειδικά στο πρώτο μέρος λες και έπαιζαν σε γήπεδο καλυμμένο με χιόνι, ενώ της Μακάμπι Χάιφα όχι! Δηλαδή το πλεονέκτημα του να γνωρίζεις το γήπεδο σου καλύτερα από τον φιλοξενούμενο έγινε μειονέκτημα για τον Παναθηναϊκό.

  Το πρόβλημα ήταν ότι μετά το κατάβρεγμα του αγωνιστικού χώρου λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές χωρίς να έχουν δοκιμάσει το γήπεδο βγήκαν φορώντας πλαστικές τάπες στα παπούτσια τους ενώ οι Ισραηλινοί είχαν πάρει… μέτρα ασφαλείας. Στο ημίχρονο σχεδόν όλοι οι παίκτες υποχρεώθηκαν να αντικαταστήσουν τα παπούτσια τους και το αποτέλεσμα ήταν να μειωθούν στο ελάχιστο οι… τσουλήθρες στο χορτάρι. Μόνο που το ελάχιστο κόστισε και το δεύτερο γκολ της Μακάμπι Χάιφα καθώς υπήρξαν κάποιοι που συνέχισαν με τις πλαστικές τάπες ώστε να έχουν καλύτερα τρεξίματα. Τελικώς η αφέλεια ή η ανευθυνότητα κόστισε ακριβά στον Παναθηναϊκό».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια