Παναθηναϊκός: Η παραμονή Γιούρτσεβεν… κοστίζει στο «τριφύλλι»!

    Η απόφαση να παραμείνει ο Ομέρ Γιούρτσεβεν στον Παναθηναϊκό, ενώ θα υπάρχει και ο Κένεθ Φαρίντ, θα κάνουν το Γιαννακόπουλο να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη.

    Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει καταστήσει σαφές ότι είναι διατεθειμένος να κάνει κάθε απαραίτητη κίνηση για να δει τον Παναθηναϊκό Aktor να κατακτά το όγδοο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο Telekom Center Athens.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Αποχαιρέτησε στο Κορωπί ο Νίκας – Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό!

    Την ίδια στιγμή, ο Εργκίν Αταμάν έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Ομέρ Γιουρτσεβέν στο ενεργό ρόστερ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, με τη συγκεκριμένη υπόθεση να βρίσκεται στα χέρια του μάνατζερ του παίκτη, καθώς η οψιόν παραμένει ενεργή έως τις 26 Δεκεμβρίου.

    Με απλά λόγια, εφόσον ο Παναθηναϊκός επιλέξει τελικά να συνεχίσει με τον Τούρκο σέντερ αλλά και τον «Manimal», θα χρειαστεί να δαπανήσει επιπλέον 2 εκατομμύρια ευρώ πάνω στο ήδη ιδιαίτερα υψηλού κόστους ρόστερ.

    Σε κάθε περίπτωση, ένα τέτοιο ποσό μέσα στη σεζόν μόνο αμελητέο δεν μπορεί να θεωρηθεί και αποτυπώνει ξεκάθαρα τη μεγάλη επιθυμία των «πρασίνων» να προσθέσουν ακόμη ένα αστέρι στο έμβλημά τους.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.