Παναθηναϊκός: Κατέφθασε στο ΣΕΦ η «πράσινη» αποστολή (pic)

Πριν λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός κατέφθασε στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό της Stoiximan Greek Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Σλούκας προς το ΣΕΦ: Έβαλε «κιάλια» και έδειξε τις 7 Ευρωλίγκες του Παναθηναϊκού! (vid)
Λίγο μετά τις 19:00, η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ενόψει του πρώτου τελικού της Greek Basketball League απέναντι στον Ολυμπιακό.
Οι «πράσινοι» κατέφθασαν χωρίς το παραμικρό απρόοπτο στο φαληρικό γήπεδο, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να κατευθύνονται αρχικά προς τα αποδυτήρια, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στον αγωνιστικό χώρο για το μεγάλο ντέρμπι.
Στην αποστολή του Τριφυλλιού βρίσκεται κανονικά και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, ο οποίος αν και είναι εκτός αποστολής συνόδευσε κανονικά την ομάδα μέχρι το γήπεδο του Ολυμπιακού.
Δείτε στιγμιότυπα από την άφιξη του Παναθηναϊκού:

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- «All in» Αλαφούζου για Γένσεν – Η προσφορά «χρυσάφι» στην Μπρέντφορντ
- Σολούκος: «Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται βοήθεια απο εξωγενείς παράγοντες»
- Παναθηναϊκός Σε ακρόαση η ΚΑΕ για όσα συνέβησαν στο Game 2
- Αταμάν: Κλήθηκε σε απολογία επειδή… έβγαλε το σακάκι του!
- Παναθηναϊκός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από τη ΔΕΑΒ







