«Παναθηναϊκός κι άλλη μία ελληνική ομάδα»

Ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Γιόσιπ Μπουλάτ, παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πελάτη του ενώ τόνισε ότι ενδιαφέρεται κι άλλη μία ελληνική ομάδα.

 

Ο Γιόσιπ Μπουλάτ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Γκόρντον Σίλντενφελντ αλλά και στο ενδιαφέρον που έχει εκφράσει ο Παναθηναϊκός κι άλλη μία ελληνική ομάδα, που δεν αποκάλυψε το όνομα της όμως.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει ενδιαφέρον και επαφές, αλλά όλα βρίσκονται στα χέρια της Ντιναμό και της διοίκησης της ομάδας. Θα γίνει ό,τι αποφασίσει η Ντιναμό»

«Ο Γκόρντον θέλει να αποδείξει πως δεν ευθύνεται εκείνος για το μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός γηπέδων, αλλά κάποιος άλλος. Ή οι γιατροί ή κάποιος άλλος»

«Εκτός από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ελληνική ομάδα, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...