Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου: Να… επουλώσει τις πληγές του

    Έπειτα από σχεδόν έναν μήνα, επιστρέφει στην δράση της Basket League, ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να ξεπεράσει τα κακά αποτελέσματα στην Euroleague.

    Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (22/11, 19:30) τον Κολοσσό Ρόδου, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση, έπειτα από σχεδόν έναν μήνα.

    Ο τελευταίος αγώνας του «τριφυλλιού» στην Basket League ήταν στις 25 Οκτωβρίου κόντρα στην Λάρισα. Από την άλλη, η ομάδα της Ρόδου θα δώσει το τρίτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα σε διάστημα οκτώ ημερών.

    Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κολοσσού, καθώς και τα κακά αποτελέσματα της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.