Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο του και στο παραμπάντιμιντον!

Group of wheelchair basketball players and supporters in a gym, holding green team banners and shamrock decorations for Alexandroupoli.

Το τμήμα Παραμπάντμιντον του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλή πρώτη ημέρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και είχε τη συμπαράσταση 25 οπαδών του από την Αλεξανδρούπολη!

Το «τριφύλλι» είχε εξαιρετική παρουσία την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ενώ μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι «αιώνια πιστοί» που συμπαραστάθηκαν για ακόμα μια φορά στην ομάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παικτών της coach Σεμίνας Αλεξίου:

WH1 Γιώργος Παπαδόπουλος (Ηρόδικος)-Λευτέρης Φωκιανός (Παναθηναϊκός) 2-0 (21-1, 21-4)

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Επίσημο: Οι διαιτητές του τέταρτου τελικού της GBL

WH1 Λευτέρης Φωκιανός (Παναθηναϊκός)-Νίκος Φύτρος (Παναθηναϊκός) 2-0 (21-10, 21-9)

WH2 Νίκος Γαστεράτος (Παναθηναϊκός)-Παναγιώτης Κοντογιάννης (Παναθηναϊκός 2-1  (23-21, 11-21, 21-15)

WH2Γιώργος Σπετσωτάκης (Παναθηναϊκός)-Κώστας Κατωπόδης (Παναθηναϊκός) 2-0 (21-7, 21-17)

SUS Οδυσσέας Μουλάς (Παναθηναϊκός)-Ελένη Καμπούρη (Ιωνάς) 2-0 (21-7, 21-1)

Την αποστολή συνοδεύει και η Γενική διευθύντρια του Συλλόγου, Ηρώ Μαλλιαρού.

Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

Διαβάστε επίσης…

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Prasinoforos.gr, του ανεξάρτητου Παναθηναϊκού site που δημιούργησε το 2014. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων στην Καστοριά, συνδυάζει μια δεκαετία εμπειρίας στην αθλητική δημοσιογραφία με γνήσιο πάθος για το «τριφύλλι». Καλύπτει όλες τις εκφάνσεις του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι τα ερασιτεχνικά τμήματα.