Παναθηναϊκός: Μεταγραφική τριάδα εκατομμυρίων στους «πράσινους»

  Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να συνθέσει μία σπουδαία τριάδα στο κέντρο, με την έλευση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς το ερχόμενο καλοκαίρι.

  Ο Παναθηναϊκός απέκτησε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Τάσο Μπακασέτα, ενισχύοντας ποιοτικά το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ και παράλληλα συμφώνησε με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

  Το περασμένο καλοκαίρι, οι «πράσινοι» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους και τον Γουίλιαν Αράο, ο οποίος αποτελεί το «6» που έλειπε από τον Παναθηναϊκό την περσινή χρονιά, στην οποία διεκδικούσε το πρωτάθλημα της Super League.

  Επιστροφή Ιωαννίδη: Ο χρονικός ορίζοντας και το ματς που θα είναι διαθέσιμος

  Με την προσθήκη του Βραζιλιάνου άσου το περασμένο καλοκαίρι, του Μπακασέτα τον Ιανουάριο και του Μαξίμοβιτς το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός συνθέτει μία πολύ δυνατή τριάδα εκατομμυρίων στο κέντρο. Το «τριφύλλι» θα διαθέτει τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, έχοντας φυσικά κι άλλες λύσεις στο ρόστερ του.

  Η τωρινή αξία των τριών παραπάνω ποδοσφαιριστών, ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ. Δεδομένα, οι «πράσινοι» θα έχουν μία πολύ καλή βάση τουλάχιστον στο κέντρο για την επόμενη σεζόν και αν ο Μαξίμοβιτς ερχόταν από τον περασμένο Ιανουάριο, ο Παναθηναϊκός θα γινόταν ακόμη πιο ποιοτικός για την επίτευξη των φετινών στόχων.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια