Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κυριακόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Τα προβλήματα ολοένα και πολλαπλασιάζονται για τους «πράσινους», καθώς και ο Κυριακόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις κατά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
«Βγες στους δρόμους της Αθήνας να δούμε αν δεν σε νοιάζει» – Η «επίθεση» στον Χέιζ-Ντέιβις
Στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας Διεθνής ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και πιο συγκεκριμένα στο μπροστινό μέρος της ποδοκνημικής, με το συγκεκριμένο σημείο να είναι αρκετά πρησμένο, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 50ο λεπτό και τον Μλαντένοβιτς να παίρνει τη θέση του.
Τις επόμενες ώρες ο Κυριακόπουλος θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαγνωσθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Νέο ταξίδι-αστραπή για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός Α.Ο: Ο νέος αριθμός μελών – Ανεβαίνει ο αριθμός των εγγραφών
- Καραπαπάς: «Το δύσκολο είναι για αυτούς που περιμένουν να πάρουν το κρατικό χρήμα για να φτιάξουν γήπεδα στον Ελαιώνα»
- Στην πόρτα της εξόδου ο Αταμάν – Θα συναντηθεί αύριο με τον Γιαννακόπουλο!
- Ομάδα της Euroleague ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σορτς








